Eric Kuster: De Meester van Metropolitan Luxury

Eric Kuster: De Meester van Metropolitan Luxury

Wie is Eric Kuster?

Eric Kuster is een Nederlandse interieurontwerper met internationale faam. Hij staat bekend om zijn unieke stijl, die hij zelf omschrijft als "Metropolitan Luxury". Kusters ontwerpen zijn luxueus, elegant en exclusief, met een vleugje sensualiteit en glamour. Hij combineert klassieke elementen met moderne invloeden, en creëert zo interieurs die tijdloos en chic zijn.

Kusters carrière

Kuster begon zijn carrière in de jaren '90 en heeft sindsdien honderden projecten gerealiseerd over de hele wereld. Hij heeft gewerkt voor bekende Nederlanders als Wendy van Dijk, Linda de Mol en Ronald Koeman, maar ook voor internationale sterren zoals Madonna en George Clooney.

De Metropolitan Luxury stijl

Kusters Metropolitan Luxury stijl is gebaseerd op een aantal sleutelelementen:

  • Luxe materialen: Kuster gebruikt alleen de beste materialen, zoals marmer, onyx, leer en zijde.
  • Rijke kleuren: Kuster is niet bang om te werken met felle kleuren, zoals goud, zilver en brons.
  • Opvallende details: Kuster gebruikt unieke details, zoals kroonluchters, spiegels en kunstwerken, om zijn interieurs een extra dimensie te geven.
  • Gezellige sfeer: Ondanks de luxe en glamour, zijn Kusters interieurs altijd warm en gezellig.

Inspiratie

Kuster haalt zijn inspiratie uit diverse bronnen, zoals reizen, kunst, mode en architectuur. Hij is altijd op zoek naar nieuwe trends en materialen om zijn ontwerpen te vernieuwen.

Boeken en publicaties

Kuster heeft twee boeken over interieurdesign gepubliceerd: "Eric Kuster Interior Design" en "Metropolitan Luxury". Hij is ook regelmatig te zien in tijdschriften en tv-programma's over interieurdesign.

Eric Kuster: een icoon in de interieurwereld

Eric Kuster is een van de meest geprezen interieurontwerpers van Nederland. Hij heeft een unieke stijl die herkenbaar is over de hele wereld. Kusters interieurs zijn luxueus, elegant en tijdloos, en bieden een oase van rust en comfort.

Zurück zum Blog