Haal keuzestress weg met Atey Home: meubels, interieur en accessoires met een ziel

Haal keuzestress weg met Atey Home: meubels, interieur en accessoires met een ziel

Urban Luxury, Wabi Sabi, biophilic design en dopamine interieur: termen die je steeds vaker hoort in de wereld van interieurdesign. Maar wat betekenen ze nu precies? En hoe kun je deze trends toepassen in jouw eigen woning? Atey Home helpt je graag op weg!

Een unieke stijlbeleving:

Atey Home is meer dan een interieurwinkel. Het is een plek waar je terecht kunt voor een unieke stijlbeleving. De collectie is met zorg samengesteld en bestaat uit meubels, interieur en accessoires die stuk voor stuk een verhaal vertellen. Van vintage design tot moderne klassiekers, van natuurlijke materialen tot handgemaakte objecten: bij Atey Home vind je altijd iets bijzonders zonder teveel poespas.

De kracht van natuurlijke materialen:

Een van de sleutelbegrippen in de filosofie van Atey Home is wabi sabi. Deze Japanse levensfilosofie leert ons om de schoonheid van imperfectie te waarderen. De focus ligt op natuurlijke materialen, zoals hout, steen en linnen, die met de tijd een prachtige patina ontwikkelen.

Biophilic design:

Een andere belangrijke trend is biophilic design. Dit staat voor het integreren van natuurlijke elementen in je interieur. Denk hierbij aan planten, bloemen, natuurlijke materialen en kleuren. Biophilic design heeft een bewezen positief effect op onze gezondheid en welzijn.

Dopamine interieur:

We leven in een drukke en stressvolle maatschappij. Het is dan ook belangrijker dan ooit om een thuis te creëren waar we kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen. Dopamine interieur richt zich op het creëren van een omgeving die ons geluksgevoel stimuleert. Reflecteer jouw persoonlijkheid volledig in jouw interieur. Waar word jij gelukkig van?

Urban luxury:

Wie houdt van een strakke en moderne look, kan zijn hart ophalen met de urban luxury trend. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van luxe materialen, zoals marmer, leer en staal. Donkere kleuren en geometrische vormen spelen een prominente rol.

Atey Home: jouw partner voor een stijlvol en comfortabel interieur

Of je nu op zoek bent naar een complete make-over of enkele nieuwe accessoires om je interieur een frisse update te geven, Atey Home helpt je graag de perfecte items te vinden. We hebben makkelijke collecties gemaakt om uit te kiezen en doorheen te bladeren. Onze in-house interieur stylist heeft alles zorgvuldig gecureerd om bij elkaar te laten passen. Zo hoef jij alleen nog te kijken naar wat je leuk vind...

Torna al blog