Over Ons

Het concept van Atey Home

Atey Home is een webshop, die de keuzestress van interieur design weg wil nemen van mensen. Of je nou een starter bent die net een nieuw huis gekocht heeft of een doorgewinterde liefhebber van cocoonen, Atey Home laat jou een stijl kiezen en doorvoeren.

Het concept van Atey Home komt uit de gedachtegang van twee beste vrienden Eugune en Freek. Waar Eugune analytische ervaring heeft opgedaan bij bedrijven, heeft Freek de nodige marketing ervaring uit de muziek industrie en het bedrijfsleven. Samen zochten zij naar een antwoord op de vraag: “Hoe lossen wij problemen simpel op?”

Het eerste project onder het merk Atey, is Atey Home. Zo hebben Eugune en Freek een interieurdesigner gevonden die alle producten cureert en hebben zij gepartnerd met een leverancier die de verzendingen verzorgt. Zo kunnen zij zich volledig richten op de UX, een prettige ervaring voor de bezoeker.

Welke stijlen heeft Atey Home?

Of je nou van het minimalisme van Wabi Sabi houdt, het groene leven omarmt van Biophilic, luxe waardeert van Urban Luxury of juist je grootse persoonlijkheid vrij spel geeft met het maximalisme van Dopamine. Bij het kiezen van een stijl, passen de producten uit een collectie bij elkaar en hoef je alleen nog te bestellen.

Maak van je huis een thuis. Easy.

Wie zijn Eugune en Freek?

Freek is werkzaam als Growth Hacker voor bedrijven, waar hij op een onorthodoxe manier kijkt naar mogelijkheden in marketing, communicatie en doelgroepen. Hij begon zijn carrière al vroeg met artiesten als Mr Polska, Jebroer en Boaz van de Beatz, waarna hij de vertalingsslag maakte naar bedrijven. ZIjn liefde voor kwaliteit en gemak zorgt voor een optimale ervaring voor de bezoeker.

Met een oprechte intrinsieke in de mens is het niet gek dat Eugune dit heeft vertaald naar een achtergrond in de gedragswetenschap. Esthetiek komt voort uit de psyche van de persoon. Zodoende "Beauty lies in the eye of the beholder".